joi, 14 aprilie 2011

Machiaj in trend !

Machiaj Extravagant
Daca esti genul extravagant, si iti place sa profiti de toate culorile,iti recomand minunatul machiaj electric. Accentul este pus pe machiajul ochilor, bineinteles. Culorile turcoaz, galben, verde-smarald si ciclamen sunt doar cateva din cele care ti s-ar potrivi. Secretul acestui machiaj este aplicarea cat mai precisa a fardului.
Nu uita sa iti conturezi foarte bine ochii la baza pleoapei, apoi spre arcada foloseste o nuanta din aceasi gama de culoare dar mai deschisa.

Machiaj Roz
Aceste tonuri de roz se potrivesc oricarui tip de ten, indiferent de culoarea parului sau a ochilor, etc.
Pentru machiajul ochilor, aplicati tonurile deschise de roz la baza pleoapei superioare, continuand spre exterior cu nuante mai inchise.
Pe arcada, un fard alb sidefat confera luminozitate si stralucire machiajului. La final, aplicati mascara.




Machiajul Bronzant
Aramiu, auriu, caramiziu sunt culorile de baza ale acestui look. Daca vrei sa profiti de bronz pana si la machiaj, foloseste cu incredere aceste nuante. Alege un fond de ten cat mai fluid, un fard de pleoape auriu, pentru pometi foloseste un fard stralucitor, iar buzele da-le cu un luciu transparent...si esti gata de plecare !




Machiajul Nude
Acest tip este din ce in ce mai cautat, in special vara. Daca vrei sa iesi la o plimbare seara sau pur si simplu vrei sa fii naturala, alege "nudul".
Acest machiaj pune in evidenta toate trasaturile fetei intr-un mod extrem de delicat.
Foloseste un fard de pometi discret, o mascara pe gene si un ruj sau un luciu de buze naturale.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu