joi, 28 aprilie 2011

Tendinte incaltaminte primavara vara 2011

Tendintele noului sezon sunt un mix intre nou si vechi, pastrand inca elemente cheie din ultimele sezoane. In primavara care vine vei avea ocazia sa iti reinnoiesti garderoba cu piesele dorite, dar in acelasi timp poti miza in continuare pe pantofideja existenti in dressingul tau.
Noutatile primaverii roiesc in jurul conceptului de feminitate. Designerii aduc in prim plan modelul slingback - pantofii deschisi la spate si inchisi printr-o bareta. Giuseppe Zanotti, Christian Louboutin, Gucci, Sergio Rossi sunt doar cateva din marile nume care adopta acest model in noile colectii. Un alt model cu barete, in forma de T pe laba piciorului revine in atentie : Yves Saint Laurent sau Zanotti sunt doua din numele care promoveaza acest tip de pantofi pentru primavara vara 2011.
Daca ai apucat deja anul trecut sa cumperi o pereche de pantofi cu botul ascutit si cu tocul mic, faimosul "kitten heel" e bine sa stii ca vor fi foarte cautati si sezonul acesta. Foarte practici si comozi, ii poti purta ore in sir si sunt ideali pentru tinutele office. 
In cazul in care nu esti adepta tocurilor mici, insa iti plac pantofii cu botul ascutit, mizeaza atunci pe clasicul stiletto. Balanta pare sa fie egala sezonul acesta intre botul ascutit si cel rotund, asa ca vei putea alege modelul care iti place.
Te-ai indragostit de nude-ul purtat cu atata nesat in 2010? Designerii de pantofi nu renunta nici sezonul acesta la el, fiind la fel de apreciat ca negrul. Versatil si delicat, este nuanta care rezista cu brio succesiunii sezoanelor in moda. De la clasicii pumps pana la sandale, orice model este permis.
Se mai poarta de anul trecut :


Improspateaza-ti garderoba pentru primavara/vara cu pantofi in nuante puternice: roz fucsia, portocaliu aprins sau verde praz , modele Brian Atwood si Fendi iti pot servi drept inspiratie.
Daca iti plac culorile metalizate, incearca pantofi in nuante de auriu, foarte in voga si ei. Ii poti purta si in timpul zilei, atat timp cat sunt singurul element epatant al tinutei.

Cu temele deja facute, intampina primavara cu perechea preferata de pantofi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu