marți, 8 februarie 2011

Lifestyle (Shopping, Fashion, Beauty)

O femeie petrece in medie 8 ani din viata la cumparaturi

O femeie petrece in medie 8 ani din viata la cumparaturi

Studiile arata ca o femeie obisnuita petrece mai bine de 8 ani din viata in sesiuni de shopping.In fiecare an, pentru cumpararea de mancare, haine si produse casnice, o femeie face 301 de "calatorii in vederea shopping-ului" - care totalizeaza 399 de ore si 46 de minute.

Studiul efectuat pe un esantion de 2.000 de femei demonstreaza ca o femeie normala pierde, in medie, un numar uluitor de 25.184 de ore si 53 de minute in decursul a 63 de ani, numai din cauza shopping-ului.

Timpul pierdut de femei in sesiuni de shopping, anual:

• Haine - 30 de drumuri, 100 de ore si 48 de minute;
• Pantofi - 15 drumuri, 40 de ore si 30 de minute;
• Accesorii - 18 drumuri, 29 de ore si 31 de minute;
• Mancare - 84 de drumuri, 94 de ore si 55 de minute;
• Carti - 57 de drumuri, 31 de ore si 21 de minute;
• Produse de igiena - 27 de drumuri, 17 ore si 33 de minute;
• Cadouri - 19 drumuri, 36 de ore si 17 minute;
• Sesiuni de "cascat ochii" - 51 de drumuri, 48 de ore si 51 de minute.

Sfaturi utile inainte sa mergi la shopping
Inainte sa mergi la shopping, cel mai bine ar fi sa faci putina cercetare in domeniul fashion-ului. Astfel, vei deveni o cumparatoare de doua ori mai priceputa.

Afla-ti masurile
Orice femeie trebuie sa aiba cunostinta despre masurile pe care le poarta. E bine de stiut si cum iti poti afla marimea, astfel incat sa nu intampini niciodata probleme in alegerea hainelor potrivite.

Argumente pro jacheta din piele
Nici un alt item de imbracaminte nu egaleaza atitudinea si versatilitatea unei jachete din piele. Perfecta pentru toti membrii familiei, jacheta se asorteaza cu orice piesa vestimentara, de la jeansi si pana la casmir. Imediat cum se murdareste, ai grija sa cureti jacheta, pentru a o mentine intr-o stare buna.

Care sunt puloverele cele mai bune
Cele mai de calitate pulovere sunt, de obicei, cele confectionate din materiale naturale (matase, casmir, lana, bumbac etc) si cele impletite (iti poti da seama daca au fost impletite sau nu, daca privesti modelul de la gat sau brate).
Cum sa cumperi haine de toamna
Desi exceptii exista intotdeauna, de obicei culorile tomnatice sunt purpuriul, masliniul, ciocolatiul, verdele smarald, rosu rubin. Sa nu iti fie frica sa combini culorile intre ele. Toamna, poti opta si spre haine in nuante pastelate.

Cum sa iti alegi jeansii
Jeansii reprezinta una din piesele de rezistenta in garderoba oricarei femei. Impreuna cu o pereche de pantofi cu toc, jeansii pot fi alegerea perfecta pentru o prima intalnire. Poarta-i cu snickersi si te vei simti relaxata. Poate ca la inceput jeansii nu au fost priviti cu ochi prea buni, dar acum au devenit un adevarat fashion icon.
Tratament special pentru maini frumoase

Tratament special pentru maini frumoase

Ca mainile reprezinta cartea noastra de vizita nu mai este niciun secret; mai mult decat atat, ingrijirea mainilor nu mai este de mult considerat un gest de "vanitate" ci unul absolut necesar. Produsele pentru ingrijrea mainilor sunt..cum se spune, la toate colturile, deci nu sunt deloc greu de gasit, iar de cele mai multe ori, preturile sunt accesibile.
Totusi, cam ce ar trebui sa contina un astfel de produs pentru ca noi sa fim pe deplin multumite de el? Si aici depinde foarte mult de tipul de piele, de problemele pe care vrem sa le corectam, de senzatia pe care o lasa, de parfum, etc.
Mainile nu contin glande sebacee (ci doar palmele) si sunt cele mai expuse mediului; iarna la frig, vara la soare, nemaivorbind ca ne spalam pe maini de nenumarate ori pe zi, dezvelindu-le si de putina bariera naturala de protectie existenta. O crema de maini ar trebui sa ne stea permanant la indemana, eu imi tin una pe birou, una in masina si evident, una pe noptiera.
Iarna de exemplu aleg o crema mai grasa si mai hranitoare, vara una mai lejera si daca se poate, sa contina si SPF...mainile se pateaza mai repede de la soare decat fata!
Am tot incercat de-a lungul timpului tot felul de astefel de produse, sunt convinsa ca si voi la fel, dar o sa va scriu doar de cele care mi-au ramas pe lista de Top 5; de fapt toate cele 5 mi-au placut, iar ordinea in care le prezint este aleatoare.


5 trucuri pentru aranjarea rapida a parului

tunsori de vara toamna iarna primavara

Nu-i asa ca ai avut zile cand pur si simplu iti lipsea cheful de a-ti aranja parul? Cozile de cal sunt unele dintre cele mai simple moduri pentru un hair-styling rapid.
1. Benzile elastice, pieptenii de
par si bentitele - easy trick

Pentru a scapa cat mai usor de aceasta urgie care se numeste aranjatul podoabei capilare, poti oricand sa iti dai pe spate frumosul par si sa il prinzi intr-o coada cu o banda elastica sau piepteni de par. La fel de usor, poti sa incerci altceva, utilizand o bentita. Cel mai important lucru, bentitele de par pot fi folosite atat de femeile cu par lung, cat si de cele cu par scurt, in aceeasi masura.
2. Brosele de par decorative - un atu pentru parul tau
Un alt truc al fixarii rapide, care merge de minune, mai ales cand nu ai suficient timp pentru a-ti usca parul, este brosa de par decorativa. O brosa de par are cam 3-4 centimetri lungime.
Ceea ce trebuie sa faci: incearca sa storci orice urma de apa ramasa in parul tau, cu un prosop. Strange-ti parul ca si cum ai vrea sa iti faci o coada la baza capului, apoi rasuceste-l intr-un coc. Dupa ce ai facut toate astea, introdu brosa in coc, in asa fel incat sa simti ca este bine fixata. Desi par multe instructiuni pentru un simplu "hair-do", sa stii ca nu o sa iti ia mai mult de 30 de secunde. Mai poti alterna brosa de par si cu ace de par in stil chinezesc.

3. Fa-ti
bucle rebele!In cazul in care planuiesti o iesire intre fete, o intalnire, sau pur si simplu un eveniment, cu siguranta ca vei acorda mai multa atentie parului tau decat daca te-ai duce la un supermarket, librarie sau biblioteca.
Pentru un stil nesofisticat, dar reusit, rasuceste-ti parul in varful capului si prinde-l cu un clips. Folosind un drot, incearca sa-ti faci mici bucle din suvitele de par care ies din cocul pe care l-ai facut. Ar fi mai bine sa iti aranjezi buclele cu niste ceara de par sau fixativ, inainte sa iti lasi parul liber, si sa dai drumul cocului. Vei avea o coafura
stylish cat ai clipi!

4. Parul impletit si stilul retroce tunsori se poarta anul acesta
Cu putina dexteritate in impletitul parului si cu putina creativitate, vei da nastere unui hairstyle cu totul deosebit. Pentru un look mai retro, fa-ti cararea exact pe mijlocul capului. Daca ai parul destul de lung, imparte-ti cele 2 suvite rezultate in alte 3 mini-suvite, astfel incat sa iti poti impleti 2 cozi.
Odata ce ai facut si acest lucru, adu cozile in spate, catre ceafa, si prinde-le pe amandoua cu un elastic. Daca nu ai parul destul de lung pentru acest look, incearca sa-ti faci 2 cocuri, de o parte si de alta a capului, pentru a aborda un stil mai tineresc.




Accesoriile te personalizeaza!
Daca, in drumul tau prin magazine privirea ta este retinuta de niste accesorii interesante, alege cateva dintre ele si incearca sa le folosesti acasa. Esarfe pentru par, clipsuri, bentite, elastice si brose - toate acestea sunt usor de folosit si le poti aplica in diferite moduri si stiluri.
























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu