duminică, 13 februarie 2011

5 greseli pe care le fac femeile in pat

Barbatii isi doresc adevarate vampe in pat – asa o fi? Intre exuberanta sexuala excesiva si timiditate dusa la extrem, se situeaza femeia adevarata, cu o viata sexuala satisfacatoare. Dar pana acolo, care sunt cele mai frecvente greseli pe care le comite o femeie in pat?

1.    Nu face nimic
Nu de putine ori, o femeie se asteapta ca barbatul sa fie cel care face totul pentru a o aduce pe culmile placerii, in timp ce ea poate sa stea intinsa pe spate si sa nu miste un muschi. Ei bine, aceasta atitudine este o mare greseala, mai ales pentru ca este destul de dificil sa obtii satisfactia maxima cand nu depui niciun efort. In plus, la fel ca si noi, barbatii au nevoie sa se simta doriti.


2.    Nu-si saruta partenerul
Daca femeilor le place sa fie sarutate inaintea, in timpul si dupa consumarea actului sexual, acelasi lucru este valabil si pentru barbati. Prin urmare, evita aceasta greseala si saruta-ti iubitul cu nesat, cu atat mai mult cu cat, aplicat pe tot corpul, sarutul constituie o cale sigura catre placerea absoluta!


3.    Nu preia initiativa
Din comoditate sau din cauza unor conceptii invechite, unele femei prefera pozitia misionarului, refuzand sa preia initiativa in timpul actului sexual. Aceasta varianta poate fi ok pentru un timp, insa, intr-un final, va conduce la rutina si plictis. Asadar, macar din cand in cand, preia initiativa si incearca sa faci schimb de roluri cu partenerul tau.

4.    Nu comunica in pat

O mare greseala pe care o buna parte dintre femei o comit din timiditate este aceea de a nu-si exprima dorintele sexuale. Prin urmare, partenerii lor nu stiu ce anume le place si unde ar vrea sa fie atinse pentru a obtine orgasmul, fapt ce, in timp, naste frustrari. Drept urmare, treci peste senzatia de rusine si gandeste-te cat de bine te vei simti atunci cand partenerul va sti unde sa te atinga pentru a te aduce pe culmile extazului.

5.    Nu vrea niciodata sa faca sex

Din diverse motive, cheful de a face sex se poate diminua, mai ales atunci cand relatia progreseaza si cei doi parteneri se obisnuiesc unul cu celalalt. Cu toate acestea, lipsa totala de chef a partii feminine din relatie poate sa fie foarte enervanta si obositoare pentru celalalt partener. Daca rutina ti-a taiat complet apetitul sexual, incearca sa aduci ceva nou! Plecati intr-o vacanta, apelati la masaj si betisoare parfumate ori jucarii sexuale, pentru a va resuscita viata sexuala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu