duminică, 13 februarie 2011

Cadouri de Sfantul Valentin pentru el si ea

Nu mai e mult pana la Sfantul Valentin, asa ca ar trebui sa lucrati deja la o declaratie de dragoste pentru iubit. Sau sa iesiti la cumparaturi. 
Un cadou poate spune mai multe decat toate cuvintele din lume. Mare grija insa, cu o inima de plus nu veti impresiona pe nimeni.  Acum, barbatii urmeaza tendintele vremii si se indreapta catre ingrijirea bio. Norocul lor este ca din punct de vedere cosmetic, au o viata destul de usoara. Semnele imbatranirii apar abia dupa 40 de ani. Totusi nu strica sa il "pregatesti"pentru anii viitori. De Sfantul Valentin ai de ales dintr-o gama variata de cosmetice bio pentru el: creme adaptate sezoanelor, geluri pentru ten, creme regenerante pentru iarna si alte minunatii.

ImageValentine's Day este cu siguranta o zi speciala, in care vrei sa-i demonstrezi persoanei iubite, cat de mult o iubesti.
Pe langa traditionalele bomboane in forma de inimioara si ursuletul de plus, pe care este inscriptionat celebrul "TE IUBESC", poti opta si pentru alte cadouri pentru persoana iubita din viata ta.






Idei de cadouri pentru Sf. ValentinCadouri perfecte pentru ea:
- un tort in forma de inimioara (din ciocolata, frisca si fructe), pe care sa fie inscriptionat mesajul tau de dragoste si chiar o floricica. Nici nu stii cat de mult vei fi apreciat pentru cadoul acesta!


- un pandativ din argint (ai grija sa fie exact pe placul ei). Cel mai bine ar fi sa mergi prin magazine in apropierea zilei de Sf. Valentin si sa va uitati la bijuterii. Cu siguranta iti va spune ce-i place! In momentul in care va deschide cutiuta de cadou si va vedea bijuteria, te va iubi mai mult decat inain!


- de asemenea, poti opta pentru un parfum, o bratara sau un buchet imens de trandafiri. Succesul va fi garantat!

Idei de cadouri pentru Sf. ValentinCadouri perfecte pentru el:


 - daca stii ca-i plac bratarile, poti sa-i faci cadou una! Ai grija, insa ca aceasta sa fie pe placul lui! Ce cadou poate fi mai potrivit decat acesta?
- vrei sa-i faci un cadou nostim? Alege o pereche de boxeri pe care sa fie inscriptionat mesajul "Te iubesc". Cu siguranta se va amuza si-i va placea foarte mult. Cadoul este potrivit baietilor tineri, cu simtul umorului!
- de asemenea poti opta pentru o camasa, o cravata sau chiar o pereche de butoni argintii! Daca iubeste stilul elegant va fi cu siguranta, incantat de acest cadou.


Sfat: Indiferent ce cadou vei alege, el trebuie sa exprime, in primul rand sentimentele d-voastra fata de persoana iubita! Costisitor sau nu, el trebuie sa fie ceva de neuitat! Doar este o zi speciala din viata voastra - o zi in care sarbatoriti iubirea!
Idei de cadouri pentru Sf. Valentin
Idei de cadouri pentru Sf. Valentin


Idei de cadouri pentru Sf. Valentin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu