duminică, 13 februarie 2011

10 lucruri pe care bărbaţii nu le vor spune niciodată femeilor

Adesea, bărbaţii sunt deranjaţi de anumite "compromisuri" şi "minciuni" pe care trebuie să le facă sau spună de dragul relaţiei, dar comentariile şi "reclamaţiile" le vor păstra pentru ieşirile cu prietenii.
Da, bărbaţii spun adesea femeilor ce vor acestea să audă, pentru că, să fim sinceri, voi sunteţi cele care decideţi dacă faceţi sau nu sex diseară. Dacă le cereţi să comunice mai mult cu voi, vor crede că e o capcană. Femeile spun că vor iubiţi sinceri, dar când aceştia sunt cu adevărat sinceri, femeilor nu le plac răspunsurile pimite.

Lucruri pe care bărbaţii le spun prietenilor, dar niciodată iubitelor sau soţiilor:
1. Da, e vorba de sex. Bărbaţilor le place sexul, varietatea sexuală. Bărbaţii vor femei cărora le place, la rândul lor, sexul, varietatea şi care sunt partenere active din punct de vedere sexual.
2. Un bărbat va fi cu atât mai puţin romantic, cu cât o femeie îi face viaţa mai grea. Nu te aştepta la o sesiune de îmbrăţişări şi şoapte romantice, dacă tocmai ai pornit o ceartă despre cum ar trebui să stea capacul de la wc sau de ce nu e dus gunoiul.
3. Bărbaţii sunt pasionaţi de lucrurile pe care femeile le urăsc. În general, când un bărbat îţi spune că nu îi plac desenele animate, fotbalul, filmele de acţiune, motocicletele, South Park, Simpsons, armele, gageturile etc... te minte, pentru că vrea să facă sex cu tine.
4. Bărbaţilor nu le place ideea de "distracţie" a femeilor. Mai degrabă ar mânca sticlă pisată decât să se uite la "Sex and the city" iar dacă s-au uitat alături de iubitele lor la el, a fost pentru că voiau să facă sex.
5. Sunt doar 24 de ore într-o zi. Opt ore de somn, zece ore la muncă, două ore cu tine, 90 de minute la sală, 90 de minute pentru gătit, mâncat şi spălat. Rămâne doar o oră pentru ei înşişi, aşa că fiţi rezonabile şi lăsaţi-i în pace în acea oră.
6. Femeile au mâinile reci, picioarele reci, fundurile reci şi alte părţi ale corpului. Bărbaţii nu sunt caloriferele voastre personale. Încălziţi-vă singure!
7. Bunăvoinţa unui bărbat de a face faţă nevoii femeilor de preludiu este direct proporţională cu cât de sexy este aceasta. Da, bărbaţii ar fi în stare să-i sărute fundul unei femei foarte frumoase, dacă asta înseamnă că va avea parte de sex cu ea, dar nu vă aşteptaţi la acelaşi tratament de fiecare dată.
8. Când femeile spun că vor să stea la o discuţie cu bărbaţii, aceştia nu aud decât "Sunt iritată!". Niciodată femeile nu vor dori să vorbească despre lucrurile care le plac bărbaţilor, ca sporturile, deci spunându-le că vreţi să vorbiţi le transmiteţi semnalul că ceva vă deranjează. Bărbaţii pot fi păcăliţi din când în când că voi chiar vreţi să vorbiţi despre ceva ce lor le-ar plăcea, dar nu tot timpul. Ei, în schimb, sunt nevoiţi să vorbească cu voi despre ce vă place vouă, altfel... nu vor primi sex.
9. Bărbaţilor nu le plac întâlnirile romantice, pentru că trebuie să mintă. Minciunile nu sunt amuzante. Abia aşteaptă să vă căsătoriţi să vă spună ceea ce simt cu adevărat despre Bridget Jones. Cea mai fericită zi a unui bărbat este aceea în care nu trebuie să mintă pentru a avea parte de sex.
10. Nu se pune ca "ai făcut sport" dacă nu transpiri. Bărbaţii nu vor să audă cât de grea a fost ora ta de yoga, dacă toate femeile din sală poartă machiaj la antrenamente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu