duminică, 13 februarie 2011

5 lucruri pe care bărbaţii vor să le audă în pat

Sexul pe "mut" este "coşmarul" tuturor bărbaţilor, care vor să audă din gura ta dacă îţi place şi cât de mult sau să îi "încurajezi" verbal atunci când "prestează" în pat.
Pentru un bărbat, nimic nu este mai sexy decât o femeie care este "gălăgioasă" în pat şi care nu se sfieşte să folosească "vorbe murdare" din când în când. Iată care sunt principalele cuvinte pe care iubitul tău vrea să le auadă din gura ta atunci când faceţi sex:
                    

1. El
Bărbaţii vor să ştie că nu te gândeşti la altcineva atunci când faci sex cu el şi că nu mimezi plăcerea, deci, chiar dacă pare desuet, faptul că îi rosteşti (sau strigi) numele în pat este un bun mod de a-l convinge că eşti acolo, trup şi suflet. În plus, este un bun început pentru o sesiune de "cuvinte murdare". Dacă mai şi punctezi cu câte un "ah" şi un "oh" bine plasate, va fi suficient ca el să se simtă "regele junglei".

2. Acţiunea
Dacă eşti dintre acele persoane, tăcute în timpul partidelor de sex, mulţi bărbaţi vor lua ei iniţiativa pentru a te "informa" despre ceea ce le-ar plăcea să audă, prin întrebări de genul: "ce-ţi fac eu ţie acum?" sau "cum este?", "cum te simţi?". În aceste cazuri, simpla descriere de către tine a scenei şi a felului în care te simţi în acel moment, vor fi suficiente. Totuşi, nu te simţi obligată să foloseşti cuvinte "murdare" dacă nu este stilul tău. Poţi să le înlocuieşti cu variantele lor mai "cuminţi", dacă astfel te vei simţi mai confortabil.

3. Fanteziile tale
Nimic nu contează atâta timp cât rămâne între cearceafuri, deci, dacă te simţi încrezătoare, de ce să nu profiţi de oportunitate şi să-i spui cele mai nebuneşt fantezii şi vise erotice ale tale? Dacă gândul acesta te face să ţi se încleşteze buzele, fă exerciţii în faţa oglinzii (mai ales părţile mai obraznice) până când vei fi capabilă să le spui fără a te simţi stânjenită şi fără a te bufni râsul.

4. Replici "clasice"
Uneori, doar sexul este suficient de intim, iar ideea de a-ţi dezvălui cele mai adânci dorinţe, mai ales într-o relaţie aflată la început, este prea mult. Totuşi, nu vrei să fii "mută". Pentru acele momente, oricare din frazele "standard" din repertoriul "sexy" ar putea funcţiona: "E minunat, nu te opri!", "Oh, da, acolo!", "Nu te opri! Mai tare!", "Eşti o bestie!", "Eşti nemaipomenit!", "Te vreau atât de mult!" etc.

5. Fii creativă!
Bărbaţii sunt la fel de nesiguri ca şi femeile. Deci, uneori, puţină încurajare vcală este tot ce au nevoie pentru a şti că îţi place cu adevărat sexul cu ei. Uneori câteva şoapte sau gemete pot fi la fel de eficiente ca un "discurs" învăţat pe de rost, deci nu te teme să fii creativă. Orice faci pentru a-l încuraja pe iubitul tău în timpul sexului, va face ca viaţa voastră sexuală să fie mai incitantă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu