joi, 3 martie 2011

Cum sa ai un decolteu impecabil

Sigur in noptile albe ce vor urma in viata noastra vom dori sa fim stralucitoare si vom alege sa purtam poate rochii mulate ce dezvaluie un decolteu ispititor.
Pentru un astfel de decolteu nu doar sanii trebuie sa fie perfecti ci in primul rand si pielea decolteului trebuie sa fie fina si neteda
.

Vom evidentia principalii pasi ce trebuie urmariti pentru a obtine si intretine un decolteu de invidiat.
Ca si pielea tenului, pielea decolteului trebuie ingrijita si protejata in fiecare zi. Pentru asta vom folosi produse adecvate si de calitate.


O piele curata este primul pas spre o piele frumoasa
In locul bailor lungi o alternativa foarte atragatoare si mult mai rapida o reprezenta dusul. El poate fi un adevarat tratament pentru fermitatea sanilor. Pentru a ajunge la rezultatele dorite secretul este reprezentat de alternarea jeturilor de apa rece cu cele de apa calduta. Temperatura apei nu trebuie sa fie ridicata, apa fierbinte moleseste pielea si in timp ea se rideaza. Masajul cu jetul de apa in jurul sanului este foarte indicat pentru mentinerea femitatii sanilor.


Si pielea decolteului trebuie curatata zilnic cu ajutorul produselor speciale. In cazul pielii uscate se va evita folosirea sapunului, vom alege un demachiant mai gras.


De acelasi rasfat pe care il acordam saptamanal tenului aplicand o masca hidratanta si hranitoare trebuie sa se bucure si pielea decolteului. Astfel o data pe saptamana aplica pe pielea gatului si a decolteului o masca de exfoliere. Maseaza usor cu mana, intinzand produsul pe intreaga suprafata iar apoi clateste cu apa calduta.


Rasfatul pielii
Dupa exfoliere urmeaza si rasfatul pielii. Vom aplica o crema hidratanta si hranitoare care sa hraneasca pielea, sa impiedice deshidratarea ei si totodata ridarea. Pielea decolteului si gatului se rideaza mult mai repede ca pielea tenului.


Putem folosi dupa dus sau baie creme de corp. Exista in comert foarte multe variante, dar e indicat sa le alegem pe cele indicate tipului nostru de piele.


Astfel pielii normale ii sunt indicate: laptele de corp, dar si masarea cu diverse uleiuri vegetale. Pentru pielea grasa, cu tendinta de ingrasare sunt indicate lotiunile racoritoare si totodata hranitoare care micsoreaza sebumul pieli. In cazul in care decolteul nostru sufera de mici probleme ca puncte negre, cosuri, diverse iritatii vom evita exfolierea lui deoarece aceasta poate dauna si chiar agrava afectiunea. Este indicat masajul cu o crema hranitoare. Daca iritatia persista nu ezitati sa va adresati medicului dermatolog.


Pielii uscate, care are si cea mai mare tendinta spre ridare, ii sunt indicate cremele de corp grase imbogatite cu vitamine.


Urmeaza zilnic acesti mici pasi, hraneste si ingrijeste-ti decolteul, iar peste putin timp el iti va zambi stralucitor din rochia aleasa pentru seara cea mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu