joi, 26 mai 2011

Ce vor barbatii ca femeile sa stie despre sex

Freud spune ca sexualitatea femeilor este asemenea unui continent intunecat. Daca este adevarat atunci cea a barbatilor poate fi numita, planeta intunecata.
Cand vine vorba de sex nici barbatii nu sunt atat de simpli pe cat s-ar crede.

Vor sa fie laudati

Le place la nebunie sa le spui cat de buni sunt in pat sau cat de mult iti place ca au adus ceva nou in viata voastra sexuala. Spune-i constant ca miroase bine, ca-ti place faptul ca se barbiereste pentru a nu te irita pe tine sau orice alta calitate are si este strans legata de viata voastra sexuala.

Intimitatea ii sperie

Insa nu in felul in care tu crezi. Studiile arata ca barbatii se ataseaza mult mai repede decat femeile si in prima parte a vietii lor isi arata sentimentele mai des decat fetele. Insa, cand ajung la maturitate sau in perioada liceulului, se simt presati de anturaj si adopta atitudini mult mai dure. De cele mai multe ori le este frica de momentele de intimitate deoarece nu vor sa arate cat de vulnerabili pot fi. Trebuie sa-l convingi ca poate avea incredere in tine si ca ceea ce faceti impreuna ramane intre voi.

Le place sa faca sex si atat

Nu conteaza cand, cum, in ce pozitie, le place sa faca sex fara nicio alta discutie. Iar atunci cand il refuzi se simte lovit puternic in orgoliu si este posibil sa faca mult tam tam pe acest subiect.

Au mai multe zone erogene decat crezi

Da, penisul este intotdeauna in centrul atentiei, insa barbatii se plang ca femeile au impresia uneori ca doar el trebuie sa primeasca atentie. Au mult mai multe zone erogene: gatul, spatele, coapsele, urechile..etc.

Au fantezii sexuale

Toata lumea are, insa de multe ori barbatii se plang ca nu le pot impartasi cu sotiile lor deoarece acestea nu le vor intelege cum trebuie. In acelasi timp, acestia isi doresc foarte mult ca partenerele lor sa impartaseasca cu ei orice le trece prin cap si are legatura cu sexul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu