marți, 5 iulie 2011

Afla care e culoarea de par potrivita pentru tipul tau de piele!


Inainte sa te decizi asupra unei culori anume, e bine sa stii ca aceasta trebuie sa iti evidentieze atat ochii, cat si pielea radianta de sanatate.

Afla ce tip de piele ai

1. Intr-o mana tine o bijuterie din aur, iar in cealalta una din argint. Compara-le apoi cu pielea ta. Oricare dintre ele iese in evidenta mai tare si pare mai "colorata", aceea va fi numai buna pentru tine. In plus, acest lucru determina si nuanta pielii tale: calda sau rece.

2. Daca bijuteria din aur a fost cea care ti-a atras atentia, asta inseamna ca esti "calda", iar vopseaua ta trebuie sa aiba o baza rosie, rosie-portocalie, portocalie, galben sau aurie, pentru a se "asorta"cu pielea ta.

3. Pentru femeile carora li se potriveste argintul, cele mai bune culori de par le reprezinta acelea care au baza albastra, albastra-violet, verde sau neutra.

Alege culoarea parului

1. Daca nuanta pielii tale este calda, ar trebui sa eviti ca vopseaua ta sa contina prea mult gri, pentru ca vei fi mult prea palida. Culorile spre care trebuie sa te orientezi sunt urmatoarele: blond miere, culoarea capsunilor si blond auriu, saten ciocolatiu sau brun-roscat.

2. Nuantele de piele reci se pot completa cu parul inchis la culoare. Tenul rece respinge culorile care au in compozitia lor prea mult galben, asa ca recomandate sunt urmatoarele culori pentru par: blond cenusiu, saten, ciocolatiu, saten inchis, negru cu reflexe albastre sau verzi, culoarea vinului si a cafelei.

3. Femeile care sunt blonde natural nu trebuie sa isi inchida brusc nuanta parului, pentru ca va parea ceva fortat si nelalocul lui. Acelasi lucru este valabil si pentru parul inchis la culoare. Indicat este sa pornesti la drum cu cateva suvite, si abia dupa ce te-ai obisnuit cu schimbarea, poti termina ce ai inceput.


Ce parfumuri folosesti vara asta?


Capricioase, efervescente, proaspete si puse pe flirtat - asa sunt parfumurile acestei veri. Conjuga-ti starea de spirit la notele fructate si florale ale noilor arome estivale.
 
Fructele de vara si florile exotice domina parfumurile lansate in aceasta vara, iar esentele lor captiveaza feminitatea, inchizand-o in sticlute delicate.

Fie ca esti sigura pe tine si pregatita sa-ti urmezi visul pana la capatul lumii, fie ca esti romantica si visatoare, ai din ce alege! Coacaze negre, mandarine, pere crocante, portocale rosii si fructul pasiunii, se alatura extractelor de crin, iasomie, santal, pentru a crea aroma perfecta fiecarei personalitati in parte.

Moscul, esenta a senzualitatii, revine in forta, avand locul sau printre ingredientele aproape al fiecaruia din noile parfumuri.

Ce parfumuri sa folosesti (EDT - apa de toaleta, EDP - apa de parfum, P - parfum)

- Signature Summer For Him&Her, parfumurile de vara semnate de sotii Beckham - al lui, masculin si modern, al ei, sofisticat si floral, EDT 30 ml 102 lei;
- Apa de toaleta Ice de la Oriflame, incantator de proaspata, cu o aroma indrazneata si seducatoare, EDT 22,99 lei;
- Comme Une Evidence, apa de parfum de la Yves Rocher, cu note citrice si tonalitati delicate de iasomie, EDP 50 ml 150 lei;
- Hippy Soul de la B.U., o creatie incantatoare, bazata pe mandarina, bujor si coacaze negre, pentru tanara femeie care crede in propriile forte, EDT 50 ml 48 lei;
- Guess Seductive Wild Summer, surprinde esenta pasionala a lui Guess Seductive, dar cu o tenta apetisanta, jucausa, capricioasa, EDT 30 ml 150 lei;
- Beyoncé Heat Rush, note spumante de fructul pasiunii, portocale rosii si cirese braziliene, feminin si sexy, captivant si proaspat, EDP 30 ml 112,90 lei.

Alege costumul de baie potrivit in functie de forma corpului

Alege costumul de baie potrivit in functie de forma corpului
Gasirea costumului perfect care te ajuta sa arati extraordinar la plaja poate fi o sarcina descurajatoare, dar cunoscand ce model ti se potriveste poti sa alegi mai usor un costum in care arati bine si te simti confortabil.



Stabileste-ti forma trupului

Para: ai un bust mic, o talie medie si esti mai lata in coapse.
Cu forme pronuntate: ai un trup in forma de clepsidra, cu bust si solduri mari si talie mica.

Cu bust pronuntat: ai bustul mare, dar talia si soldurile mici.

Atletic: nu ai forme accentuate.

Inalta: ai picioare lungi si/sau trunchi lung.

Scunda: ai picioare scurte si/sau trunchi mic.

Dupa ce te-ai decis din ce categorie sau categorii faci parte, poti sa incepi sa cauti modelul care te va pune in valoare. Treci prin urmatorii pasi pentru afli ce tip ti se potriveste cel mai bine.

Daca esti in categoria „para" alege un costum care sa atraga atentia la bustul tau. Asta te va face sa pari mai mica in partea de jos. Cand cumperi un costum din doua piese, alege unul cu motiv mai incarcat sau imprimeu la sutien pentru a atrage atentia sus. De asemenea, poti cauta un sutien cu intaritura si suport la cupe. De evitat sunt bikini cu curele sau orice care poate atrage atentia la partile care iti displac. Nu uita: este in regula sa porti un slip uni cu un sutien cu model/ imprimeu. Este distractiv sa le combini si astfel poti obtine mai multe tinute.

Un pareo este o optiune buna pentru momentele cand nu esti in apa. Iti ofera mai multa acoperire (totusi transparenta) si un aer interesant.

Daca vrei un costum dintr-o bucata, alege unul care sa fie mai incarcat in partea de sus: cu model, cu imprimeu sau cu volanase, cu catarame sau orice detaliu ornamental.

Daca ai forme mai accentuate, un bust mare, poti incerca un costum intreg cu o culoare mai indrazneata ca sa iti pui in valoare atuurile. Costume cu talia foarte ridicata sau cu decolteu adanc te avantajaza pentru ca distrag atentia de la burta. Un bust mare nu este un motiv sa nu porti costum din doua piese. Trebuie doar sa alegi un costum cu un top ca sa iti ofere acoperirea de care ai nevoie, sustinere pentru activitati in apa sau miscare in general. Nu uita, trebuie sa te simti confortabil si sexi, nu expusa.

Daca ai alura atletica alege-ti un costum mai sport care e menit sa te avantajeze. Femeile slabe si majoritatea femeilor cu muschii tonifiati pot purta sutien decoltat si bikini cu talie joasa.

Daca esti inalta, alege un costum cu motiv sau imprimeu si la slip si la sutien pentru a accentua zonele cu care te mandresti si pentru a masca inaltimea.

Daca esti micuta, cauta un costum cu talia putin mai ridicata, iti va face picioarele sa para mai lungi. Evita sorturile sau fustitele, iti fac picioarele sa para mai scurte. Alege decolteuri in V si modele cu dungi verticale care te fac sa pari mai inalta. Alege motive colorate care sa accentueze parti care iti plac dar evita sa porti costume prea incarcate.

Este foarte posibil sa te regasesti in mai multe categorii. Unele femei sunt inalte si slabe, altele sunt scunde si cu corp in forma de para. Cunoasterea categoriei sau categoriilor din care faci parte te va ajuta sa gasesti mai repede costumul care ti se potriveste si vei putea petrece vara la plaja, si nu in cabina de proba.

Costume de baie mai... ciudate!

Fa senzatie pe plaja printr-un costum de baie mai... ciudat!


Fie ca este vorba de imprimeuri cu Mica Sirena fata-n fata cu rechinul, costume de baie dintr-o singura piesa cu tinte sau din doua piese cu desfacator de capace de bere, si la sutien si la bikini, va invitam sa aruncati o privire pentru ca, cine stie, poate va hotarati sa faceti senzatie cu un astfel de costum de baie in aceasta vara pe plaja.

FOTO: Fa senzatie pe plaja printr-un costum de baie mai... ciudat!                  FOTO: Fa senzatie pe plaja printr-un costum de baie mai... ciudat!                  FOTO: Fa senzatie pe plaja printr-un costum de baie mai... ciudat!                 FOTO: Fa senzatie pe plaja printr-un costum de baie mai... ciudat!

Ce trebuie sa stii despre ingrijirea buzelor



Toate femeile, fara exceptie, isi doresc buze senzuale, pline de volum si bine conturate. Indiferent ca folosesti un ruj stralucitor sau mat, un gloss de buze intens sau transparent, sau doar un balm, buzele vorbesc de la sine depre personalitatea ta. Iata cateva tips-uri pentru a avea cele mai frumoase buze:

1. Pentru ca rujul sau gloss-ul sa se aseze bine pe buze, acestea trebuie sa fie intr-o perfecta stare: fara coji si crapaturi, bine hranite si hidratate. Bea suficienta apa, fiindca ajuta!

2. Exfoliaza buzele saptamanal, cu un produs de gomaj special, un prosop mai aspru sau cu o periuta de dinti bine inmuiata in apa calda. Apoi aplica o masca sau un balsam foarte hranitor.

3. Foloseste un produs special cu SPF cand stai la plaja (SPF ul trebuie sa fie mai mare ca cel aplicat pe restul fetei), dar si cand iesi din casa in zilele foare insorite de vara.


4. Daca vrei ca rujul sa se aseze uniform, make-up artistii sugereaza aplicarea unei baze de machaij sau a unui strat fin de fond de ten.

5. Ai de ales intre texturi mate sau luciose, hidratante, stralucitoare, intense sau transparente; nu uita ca rujul trebuie sa echilibreze intreg machiajul.

6. Pentru zi opteaza pentru culori mai cuminti si texturi mai lejere; seara insa poti indrazni sa fii creativa alegand rosu, orange, roz aprins, violet sau fucsia.


7. Daca ai buzele prea subtiri, incearca gloss-urile pentru volum, functioneaza foarte bine pentru cateva ore. Mai exista si o multime de creme tratament speciale tip "plumping" (de ex. cu acid hialuronic). Injectiile gen filler sunt si ele o optiune, doar ca interventia trebuie sa arate natural, fara a se exagera. Buzele prea mari si evident "facute la doctor" sunt un exemplu clasic de vulgaritate si prost gust.

8. Foloseste creioane de contur in acelasi ton cu rujul sau intr-o culoare neutra, apropiata cu cea a buzelor. Creionul de contur are si rolul de a tintui glossul sau rujul la locul lui, si nu trebuie sa se vada ca o linie distincta; in nici un caz nu se admite depasirea conturului buzelor.

Hidratarea intensa, solutia sigura impotriva imbatranirii


Vara, lupta cu pielea uscata se transforma intr-un adevarat razboi. 
Ti-ai dori ca picioarele tale sa luceasca precum in reclame, iar decolteul sa ramana proaspat si neted? Ai nevoie de un maraton al rehidratarii... Motivele pentru care se deshidrateaza pielea difera. Unele tin de mostenirea genetica si de probleme de sanatate: disfunctiile endocrinologice, tulburarile circulatorii sau consumul anumitor medicamente. Iar soarele, vantul, poluarea fac restul.Principalul tau dusman este deshidratarea. Bea cei doi litri de apa pe zi, ca sa iti refaci necesarul de apa din interior. Consuma fructe si legume proaspete, ca sa ai la indemana antioxidanti, esentiali in lupta impotriva imbatranirii pielii. Si formeaza-ti o rutina zilnica de ingrijire, placuta, revigoranta si relaxanta.Un ten stralucitor se obtine cu ajutorul unei creme hidratante de zi, cu acizi de fructe (AHA, recomandati peste varsta de 30 de ani), a unei creme de noapte, emoliente si calmante (cu vitamine, colagen) si a unei creme de contur a ochilor, absolut obligatorie dupa 30 ani. Evita folosirea sapunurilor pe fata, folosind mai degraba geluri si alte produse speciale pentru curatarea fetei. Curatarea cu demachiant si lotiune tonica dimineata si seara ar trebui sa fie suficienta, pentru ca este modalitatea cea mai putin agresiva pentru piele. Un gomaj saptamanal pentru indepartarea celulelor moarte, urmat de o masca intens hidratanta (din tub sau din fructe, miere, tarate, preparata in casa) vor conferi elasticitate si stralucirea dupa care tanjesti.Un corp neted. Agresata de apa fierbinte cu adaos de clor si calcar, de sapunuri alcaline, de soare, nici nu e de mirare ca pielea ta nu e ca in reclame. Inlocuieste sapunul cu un gel de dus, apa fierbinte cu una abia calduta, frictionarea cu prosopul dupa fiecare dus, cu o tamponare delicata cu un prosop moale, urmata de un masaj cu lapte de corp hidratant. Introdu in program o data la doua-trei luni o crema anticelulitica si de fermitate, pe care trebuie sa o aplici cu un masaj energic (chiar daca pe cutie nu se mentioneaza obligativitatea acestei proceduri).Renunta la lama de ras in favoarea unei creme epilatoare pe care ai testat-o cu grija in prealabil pe o portiune mica a corpului. Sau, si mai bine, foloseste un aparat de epilat performant sau chiar ceara, daca ti-ai format in timp rezistenta la temperaturi inalte. Foloseste lotiuni calmante dupa epilat, au marele avantaj de a dezinfecta si ingriji zonele agresate.